REAKCIJA

NEDOVIĆ PROZVAO PARTIZAN: POJEDINIMA SMO DALI PRIMER! Porukom najavio velike PROMENE: "Najviše mi je žao ove grupe..."

Autor Nemanja Stanojčić

Nemanja Nedović prvi je igrač Crvene zvezde koji se oglasio posle pete utakmice finalne serije ABA lige.

Izvor: MN Press/Instagram/screenshot/neda1624

Nemanja Nedović prvi je košarkaš Crvene zvezde koji se oglasio posle poraza u finalnoj seriji ABA lige. Igrači crveno-belih napustili su Arenu u četvrtak uveče bez davanja izjava za medije, a srpski košarkaš je putem svog Instagram profila odlučio da se se obrati svima. U svojoj objavi spominjao je i igrače Partizana, navijače, svoje saigrače...

Čestitao je crno-belima i istakao da je njegov tim koštao skupo poraz od Cibone kojim je izgubljena prednost domaćeg terena koja je na kraju bila prevaga. "Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog 5. utakmice finalna. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je, tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu, jer su bili bolji u mečevima u Areni", napisao je Nedović.

"Pecnuo" je rivala i potom potvrdio ono što se već zna, da će većina igrača otići iz kluba. "Tužan sam, jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašaju u ovakvim situacijama. Bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnike pre i posle utakmice.Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba", zaključio je Nedović.

Pogledajte i tu objavu:

Izvor: Instagram/screenshot/neda1624