Košarka

PANTER PROVOCIRAO PETRUŠEVA ZVUKOM SIRENE, ON ODGOVORIO: Niko od naših igrača to ne radi, pokazali smo ko smo!

Autor Nikola Lalović

Filip Petrušev se kratko osvrnuo na dešavanja posle utakmice finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: Youtube/meridian sport TV

Crvena zvezda je savladala Partizan u četvrtoj utakmici finala ABA lige, a na kraju utakmice u miks zoni kapiten Partizana Kevin Panter je dobacio centru Crvene zvezde Filipu Petruševu. Dok su Zek Ledej, Džejms Naneli i Kevin Panter prolazili kroz hodnik u "Pioniru" Panter je oponašao zvuk policijske sirene. 

To je bila aluzija na dešavanja u ranijem delu sezone, kada je Partizan savladao crveno-bele u poslednjem derbiju regularnog dela sezone u ABA, a Petrušev je nakon utakmice morao u policiju kako bi dao izjavu povodom situacije sa kraja meča kada ga je udario centar Partizana Matijas Lesor. Nakon prolaska Pantera i njegovog gesta, novinare je zanimao Petruševov komentar situacije. 

Bilo je i u trećoj… Mislim, nema poente. Niko od naših igrača to ne radi, pokazali smo ko smo i šta smo, to je to”, rekao je potencijalni reprezentativac Srbije. 

Crvena zvezda je pobedom 68:56 uspela da izjednači na 2:2 u seriji i osvajača ABA lige dobićemo u četvrtak od 20 časova u "Štark Areni" kada će se odigrati poslednji peti meč finalne serije.