Opasno!

ŠOK - SPECIJALCI EVAKUISALI JOKIĆA SA PARADE: Prvo ga stavili u oklopno vozilo, pa ga sproveli naoružani do zuba! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Nevjerovatne scene viđene su na pobjedničkoj paradi Denver Nagetsa, pa je tako Nikola Jokić morao da bude evakuisan sa pobjedničke parade uz pratnju specijalaca.

Izvor: Twitter/Clutch Points/Screenshot

Nikola Jokić je sa Denverom osvojio prvu šampionsku titulu u istoriji Nagetsa, a onda je uslijedila velika slavljenička parada. Srpski centar je prvo isticao da ne želi da bude na njoj, a onda se pojavio i oduševio atmosferom. Ipak, masa je bila toliko oduševljena i toliko ushićena uspjehom da je tim američkih specijalaca morao da isprati MVP-a finala sa slavlja! 

Vidjeli smo kako je Jokić zajedno sa Džamalom Marejom ušao u oklopno vozilo i kako je u njemu evakuisan sa parade, ali nismo vidjeli tada ko zapravo prati ovu svitu. To je bio SWAT (Special Weapons Assault Team), elitna specijalna jedinica američke vojske!

Ulice Denvera su bile pune, a razlog za ovakav potez organizatora proslave je taj što su navijači prepriječili put autobusu koji je vozio igrače i on nije mogao da prođe kroz masu, pa je odlučeno da se dvije najveće zvijezde izvuku iz gužve na najbrži mogući način. Pogledajte: 

Bilo je neprijatnosti za Jokića i njegovu porodicu na ovoj paradi, pošto je prvo u glavu nečim što je bačeno iz publike pogođena njegova supruga, a onda i on. Ipak, nije to pokvarilo raspoloženje i Jokić je bio oduševljen onim što je vidio na ulicama grada.  

"Znate da sam rekao da ne želim da ostanem na paradi. Ali j**eno želim da ostanem na paradi. Ovo je nešto najbolje! Ovo je nevjerovatno. Ovo je nešto što ćemo svi da pamtimo cijelog života. I kada vidimo sve vas ljude na ulici... Ovo je sve za vas. Sve za vas. Hvala vam, ljudi", rekao je centar Denver Nagetsa. Pogledajte detalje sa parade: