Košarka

MOLIM? DA IDEM JA? ŠTA JE BRE OVO! Cirkus na konferenciji za novinare poslije derbija, dobacivanja treneru Zvezde! VIDEO

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Partizanov portparol zamolio je trenera Zvezde da ostane i izvinio mu se.

Izvor: YouTube/ BC Partizan TV

Partizan je pobijedio Crvenu zvezdu Meridiabet i u drugoj utakmici finala ABA lige protiv Partizana, a trener "crveno-bijelih" Duško Ivanović prvi je došao na konferenciju za novinare na kojoj mu je dobacivano, pa mu se portparol crno-belih izvinjavao. "Čestitam Partizanu, iskoristio je vrlo dobro prednost domaćeg terena i vodi 2-0. Mi smo večeras igrali puno bolje u prvom poluvremenu, imali smo šanse da pobijedimo, ali mislim da smo darovali ovu pobjedu Partizanu sa nekim promašajima. Naročito sa padom u odbrani u drugom poluvremenu, ali dobro. Skor je 2-0, igra se na našem terenu, ništa to nama ne mijenja, ni naš filing da možemo da pobijedimo, ni naš plan da osvojimo."

Možda ce vas zanimati

Na to je neko dobacio crnogorskom stručnjaku "Ali Vi ste već pobeđeni" , a on je odgovorio začuđeno: "Molim? Šta je ovo bilo? Da idem ja? Imajte malo respekta, ja imam respekta prema vama. Ajde recite sad slobodno...". Onda mu se portparol Partizana Ivan Ivković izvinio zbog upadice. "Ajde recite još nešto, recite sad slobodno", obratio se Ivanović toj osobi, ali nije bilo nastavka dijaloga.

U nastavku konferencije, na pitanje šta Zvezda može da promeni u sledećoj utakmici, Ivanović je primijetio: "Nama je falilo to da smo zaboravili da utakmica traje 40 minuta u odbrani"

Na osnovu čega toliko vjeruje u trijumf u ovoj seriji? "Ja strašno vjerujem svojim igračima, znam šta oni mogu. Ako neko hoće da osvoji finale, ne može da ima sumnju da će da pobjedi. Ni ja, ni moji igrači. I ja nemam sumnju", rekao je Ivanović.

Govorio je Zvezdin trener i o promašenom ziceru Stefana Lazarevića u odlučujućoj fazi meča. "Igraćemo sa maksimalnom energijom koju možemo da imamo. Promašiti zicer je sastavni dio igre . Izgleda lako, ali nekad je teško pogoditi, iako to izgleda nemoguće. Nemojmo da mislimo da je lako. Iz publike jeste, ali nije baš tako. Ali nadam se da ćemo te zicere pogoditi u narednoj utakmici", rekao je on.