Košarka

UŽAS - JOKIĆEVA SUPRUGA POGOĐENA U LICE!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Nemila scena na proslavi titule Denvera!

Izvor: Twitter/smith07_s

Supruga Nikole Jokića Natalija pogođena je u lice na Denverovoj proslavi šampionske titule. Dok su Nagetsi na krovu autobusa slavili, ka njoj je doletjela limenka i pogodila je pravo u usta, što ju je očigledno veoma zaboljelo. Iz suludog razloga limenke su nastavile da lete ka igračima i članovima porodica, pa je Natalija u jednom trenutku podigla ruku da zaštiti svoju ćerku.

Krajnje nerazumna scena u Koloradu, gdje pojedini slave istorijsku titulu tako što gađaju ekipu, stručni štab, njihove najbliže... Jokić je zabrinuto upitao suprugu da li je sa njom sve u redu, a onda je razočarano klimao glavom, sigurno veoma zabrinut zbog velike neprijatnosti. Pogledajte slike tog momenta:

Možda ce vas zanimati

Šampionska parada Denver Nagetsa počela je u 18 časova prema vremenu u Srbiji i izazvala je ogromnu gužvu u gradu. Sat prije početka navijači i sugrađani su stajali kraj ulica kojom je planirano da prođe autobus. Kraj Nikole Jokića i njegovih najbližih je i njegov menadžer Miodrag Miško Ražnatović, koji nosi Jokićev dres iz Mege.