PORUKA

100 ODSTO POBEĐUJEMO! Duško Ivanović šokirao posle Partizana: Imate li neko drugo pitanje?!

Autor Nemanja Stanojčić

Duško Ivanović odgovarao je na pitanja novinara posle poraza u prvom meču finalne serije ABA lige.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

Duško Ivanović pojavio se pred medijima posle prve utakmice i poraza od Partizana na startu finalne serije ABA lige. "Moj komentar? Jednostavno je Partizan igrao bolje od nas u prvom poluvremenu, ne toliko bolje koliko sa više energije i to im je dalo i samopouzdanje, tako da su imali izvanredne procente šuta. Mi smo bili blizu, pokušali smo da se vratimo. Falilo nam je snage, samopouzdanja da preokrenemo rezultat. To smo ostavili za drugu utakmicu", rekao je Ivanović.

Pričao je o agresivnoj igri rivala. Posebno se to odnosilo na prvo poluvreme u kom je Crvena zvezda imala i 22 poena zaostatka u jednom trenutku. "Dešava se, Paritzan je poznat po tome, po tom izuzetnom ritmu u prvih 10-15 minuta, znali smo to, očigledno nismo uspeli da odgovorimo."

Usledilo je pitanje o minutaži Nedovića koji je proveo samo 18 minuta na parketu, pa su ga novinari pitali da li je neka povreda u pitanju ili njegova trenerska odluka. "Imate li drugo pitanje?"

Na jednoj od prethodnih konferencija rekao je da "ima dobar osećaj i da je uveren da će Zvezda osvojiti titulu."Ništa se nije promenilo, sada smo 100 odsto sigurni"

Spomenuo je povređenog Luku Vildozu koji nije mogao da pomogne saigračima zbog povrede. "Vildoza je bolje, videćemo hoće li igrati u drugom meču, ne bih mogao da odgovorim u ovom momentu"

Za kraj je dobio pitanje o arbitrima. "Moramo da se prilagodimo sudijskom kriterijumu, to je sve što imam da kažem", zaključio je Ivanović. Druga utakmica na programu je u četvrtak od 20 časova u Areni.