Kao kiša

JOKIĆEV BRAT PLAČE KAO KIŠA - OVO NISTE VIDJELI U PRENOSU: Natalija slavila, a on se slomio u poslednjoj sekundi! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić uvijek stavlja porodicu na prvo mjesto, ali i porodica stavlja njega na čelo!

Izvor: Arena TV/screenshot

Braća Nikole Jokića imaju imidž "nezgodnih" i "loših" momaka, ali su uvijek tu za brata i on uvek ističe koliko su mu pomogli u karijeri. Vidjeli smo ih kako slave uz srpske narodnjake titulu Denver Nagetsa, vidjeli smo ih kako bacaju Majka Melouna u vazduh, ali ovo je malo ko vidio! 

Strahinja, najstariji među Jokićima, takođe nekada perspektivan košarkaš kada se meč završavao nije mogao da zadrži emocije. Dok je pored njega Natalija Jokić slavila i sa podignutim rukama bila vidno srećna, Strahinja je stao i dok niko nije gledao - zaplakao!

Strahinja i drugi brat Nemanja su jedno vrijeme čak živjeli zajedno sa Nikolom i starali su se o njegovoj karijeri, navikama, odlukama i očigledno su ga izveli na pravi put. Posle svega što su zajedno prošli, nije mogao Strahinja da zadrži suze. Pogledajte ga u uglu fotografije:

Izvor: TV Arena sport 1 Premium/Screenshot

"Kada smo prvi put uspostavili kontakt, otišao sam u Sombor, našao porodicu igrača i pričao sa njima. Ta porodica je sjajna, veoma stabilna, staromodna srpska porodica, koja zaista veoma dobro brine o djeci. Bili su veoma srećni zato što je tako velika agencija zaintresovana za klinca koji, uzgred rečeno, nikad nije bio na treningu prvog tima. I prihvatili su da pristupe agenciji, ali htjeli su da mene vide. Dva dana kasnije su došli, razgovarali smo, stvorila se veoma dobra hemija. Posebno kada je u pitanju Strahinja, njegov stariji brat, on je bio tu. U tom momentu je bio veoma važan za tu odluku i za mnoge druge odluke. I u Srbiji mu je veoma pomogao da pomogne to što jeste, a bilo je veoma teško", rekao je u jednom intervjuu Miodrag Ražnatović, menadžer Nikole Jokića. 

Sam Nikola je o Strahinji rekao da "nije tako talentovan za košarku, ali mrzi da gubi". Najviše je u centar pažnje Strahinja dospio kada je zajedno sa Nemanjom želio da se obračuna sa zvezdama Majamija u meču na kome je Nikola bio u sukobu sa Markifom Morisom.