Fantastično!

HIT! ISPLIVAO NOVI LOGO NBA LIGE - NA NJEMU JE JOKARA: Mali bucko iz Sombora je sada gazda, ovo je spektakl! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić novi logo? Odlična ideja!

Izvor: ArenaSport 1/printscreen/Twitter/printscreen/@AStroggylakis

Nikola Jokić je razbio Majami Hit i u pet utakmica finalne serij doveo Denver do prve titule u NBA ligi. Već je promenio košarku jer takvog centra NBA nikada nije video, nekoga ko dodaje, skače, daje poene i organizuje napade svog tima a igra na "petici"

A sada navijači predlažu da NBA liga promeni logo! Posle neverovatne dominacije u plejofu i titule MVP-a finala navijači Denvera imaju sjajnu ideju! 

Nadaleko je čuvena slika Nikole Jokića kada je bio tinejdžer, kako sedi bez majice sa solidnim viškom kilograma. S obzirom na 30,2 piena, 14 skokova i 7,2 asistencije uz 1,4 ukradene lopte i 58 odsto šuta iz igre u finalu - možda bi NBA i mogao da promeni logo, jer je jasno ko je glavni šerif u ligi. Pogledajte ovaj sjajan predlog:

U celoj karijeri Jokić prosečno u plejofu postiže 27,5 poena, ima 12 skokova i 7,3 asistencije, a niko ne garantuje da su ovo njegove najbolje godine. Svake sezone je sve bolji i sada je svima jasno da je trebalo da dobije i nagradu za najboljeg igrača regularnog dela sezone.

Njemu to nije bilo bitno, sada mu je bitan bio samo uspeh sa njegovim timom, a da li će Adam Silver i ključni ljudi NBA razmisliti o ovom predlogu videćemo. 


27,5 poena, 12 skokova 7,3 asistencije