Košarka

KO JE DJEVOJKA IZA JOKIĆA? NE PRAVITE SE DA NE ZNATE! Zvijezda filmova za odrasle ima MILIONE! FOTO

Autor Mladen Šolak

Nikola Jokić stigao je u njen grad na NBA finale i to nije mogla da propusti.

Izvor: Twitter/LongLostTJ_

Abela Dejndžer, poznata glumica u filmovima za odrasle, bila je na utakmici NBA finala i snimljena je u jednom trenutku kako prati meč dok je u prvom planu bio Nikola Jokić. Dok se srpski košarkaš žalio na jednu odluku sudije, kamere su "uhvatile" kako Abela u drugom planu čeka gleda šta se događa. Na društvenim mrežama su je odmah primijetili oni koji prate njen rad. "Veoma je lak odgovor na pitanje ko je to?!", bio je jedan od komentara na Tviteru. Upoznajte Abelu Dejndžer:

Dejndžer je jedna od najpopularnijih glumica u filmovima za odrasle i skoro 10 godina radi u toj industriji. Zaradila je oko tri miliona dolara, a nedavno je saopštlia da će da se povuče u penziju. Rođena je u decembru 1995. baš u Majamiju, u porodici ukrajinsko-jevrejskog porijekla. U svijet filmova za odraslih ušla je sa 18 godina i postala je brzo jedna od najpopularnijih u toj industriji.

Iako nikada nije htjela javno da govori o tome koliko zarađuje, jednom prilikom su je pitali da li bi se lako i bez žaljenja odrekla zarade veće od 50.000 dolara. Prosto je odgovorila: "Da, bih".