OPA!

DONČIĆU, JESI TO ZAISTA TI!? Šokirao kilogramima na meču Zvezde, a mesec dana kasnije SVI U ČUDU kako izgleda

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić je odlučio da se više posveti treninzima i to se odmah primeti.

Izvor: Profimedia

Iza slovenačkog košarkaša Luke Dončića je najteža i najslabija sezona u karijeri, a čini se da je zbog toga odlučio da "okrene novi list" i to definitivno potvrđuju najnovije fotografije na njegovom Instagramu. Obično kada dođe leto, Luka Dončić se opusti i ugoji i po nekoliko kilograma, tako da nespreman uđe u novu sezonu, međutim izgleda da je ovoga puta odlučio da uvede strogu dijetu i da radi u teretani kao nikada do sada!

Ništa nije govorilo da će tako biti kada je pre mesec i po dana gledao meč Crvene zvezde u Ljubljani, kada se svima činilo da je već nabacio kilažu, ali sada je sa svojim pratiocima podelio fotografiju na kojoj se vidi da možda nikada u životu nije bio u boljoj fizičkoj formi. Pogledajte kako sada izgleda:


I navijači su u čudu kada su videli da se Dončić "doterao", a motivacija verovatno ne leži samo u novoj NBA sezoni gde će Luka probati opet da se dokaže, nego i u činjenici da sledi Svetsko prvenstvo u košarci. Dobro je poznato koliko se Dončić daje kada igra za državni tim, pa veruje da može da donese još neku medalju sa Filipina, Indonezije i Japana, gde će Slovenci biti u grupi najvećih favorita.

Prethodno je Dončić doneo Sloveniji zlato na Eurobasketu 2017. godine, kada su pobedili Srbiju, dok je blistao i na Olimpijskim igrama 2021. godine u Tokiju kada je njegova reprezentacija na kraju bila četvrtoplasirana. Podsetimo, priča se i o mogućem trejdu Dončića iz Dalasa, ali i jačanju kluba iz Teksasa dolaskom Lebrona Džejmsa.