Košarka

3X3 MONTENEGRO NOVU SEZONU OTVARA DVODNEVNIM TURNIROM U PORTONOVOM! (FOTO)

Autor Mirela Ljumić

Omiljeni sportski događaj koji u srce grada donosi sport, zabavu i druženje i ove godine biće organizovan u više gradova širom Crne Gore, a sezonu otvara 3. i 4. juna u Portonovom!

Izvor: solutions4you.me

Lijepo vrijeme rezervisano je za druženje uz sport i zabavu kakvu tradicionalno priređuje 3x3 Montenegro.

Nakon šest uspješnih sezona i na desetine organizovanih turnira širom Crne Gore, sezonu 2k23 organizacija će početi na trgu Marina trgu jednog, na jednoj od najljepših crnogorskih adresa-Portonovom.


Početak dvodnevnog programa rezervisan je za 3. jun kada će u podne početi COK 3x3 Liga osnovnih škola, nakon čega nas očekuje kvalifikacioni turnir, kao i razna takmičenja za publiku.


Događaj će drugog dana, u nedjelju 4. juna, otvoriti takmičenje za djecu iz Herceg Novog, dok su za kasnije popodne planirane utakmice grupne faze i susreti najbolje plasiranih ekipa, takmičenja za publiku, zabavni program, a prije početka finala gledaćemo i revijalnu utakmicu, a ko će nastupiti na njoj biće  iznenađene.

Izvor: solutions4you.me

Nagradni fond za predstojeći turnir iznosi 1500 eura, od čega ekipa koja osvoji turnir dobija novčanu nagradu od 1000 eura, drugoplasirana ekipa 400 eura i dvije nagrade po 50 eura za takmičenje trojkama i zakucavanju. 

Zahvaljujući Portonovom naše nagrade su još vrjednije, te će najbolje plasirane ekipe osvojiti sledeće nagrade:


1. Mjesto: dva noćenja u Portonovi rizortu + paket suplementacije od kompanije Level Up 

2. Mjesto: večera u restoranu Square Portonovi

Sve zainteresovane ekipe za učešće na 3x3 Montenegro turniru mogu se prijatiti putem ovog linka, a prijave su otvorene do 31. maja.


Sezona 2k23 3X3 Montenegro trajaće do kraja septembra i obuhvatiće sve tri regije, donoseći zabavu  druženje u desetak crnogorskih gradova.