Košarka

BIVŠI AS ZVEZDE NAPRAVIO HAOS FOTOGRAFIJOM NA INSTAGRAMU On i gole devojke u krevetu - "Da li je realno šta je okačio"

Autor Mladen Šolak

Kvinsi Miler šokirao sve objavom na društvenim mrežama

Izvor: MN Press

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Kvinsi Miler, izazvao je niz reakcija na društvenim mrežama objavljenom fotografijom na "Instagram storiju". On je "okačio" sliku na kojoj se vidi da leži sa dve devojke u krevetu, ali je posle niza zaprepašćenih reakcija pratilaca obrisao tu fotografiju. "Da li je realno šta je okačio?", neki su od komentara navijača Zvezde na društvenim mrežama posle te njegove slike.

Izvor: Instagram/qmillertime

Kvinsi Miler (30) igrao je kratko u Zvezdi, nepunu sezonu 2015/16, ali je ostavio jako dubok trag da navijači prate šta radi i danas kada igra u Japanu. Nakon odlaska iz Zvezde u Makabi njegova karijera je krenula stramputicom, jer je odmah posle selidbe iz Srbije ponovo doživeo tešku povredu kolena i više nikad nije ni na približno visokom nivou. Nastupao je za Bamberg, pa je posle tri godine pauze 2020. zaigrao na Tajvanu, pa je obukao dres Benfike u Portugalu, Nacionala u Urugvaju, a onda je prošle godine završio na Filipinima.

Između tih egzotičnih destinacija, Miler je u leto 2019. pokušao da zaigra i za Cibonu, ali nije prošao lekarske preglede, pa je uveliko postalo jasno da je završio sa iole ozbiljnim ligama. Van terena, u Beogradu je jedno vreme imao podršku devojke Elije Peti, koja je dolazila i na utakmice Zvezde u "Pioniru" i izazivala veliku pažnju:

Tagovi