Košarka

KEVIN PANTER POZVAO AGENTA I REKAO MU ŠTA ŽELI! Da li će ostati u Partizanu? Ovako sada stoje stvari!

Autor Mladen Šolak

Kapiten Partizana pozvao menadžera i dao mu instrukciju.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Šuter Partizana Kevin Panter je razjasnio svom agentu Harisu Papadopulosu da je njegov trenutno jedini prioritet plej-of ABA lige sa Partizanom i ne želi da pregovara o svojoj budućnosti pre kraja sezone, objavio je grčki portal "SDNA".

Panteru ugovor sa crno-belima ističe na kraju sezone, ali o tome, kao i o ponudama drugih timova on ne želi da još razmišlja. A prethodnih nedelja najčešće je pominjano da ga hoće Panatinaikos, mada je bilo glasina i o zainteresovanosti Virtusa. U ovom trenutku Partizanov kapiten isključivo misli na predstojeći dvomeč protiv Cedevita Olimpije, koji počinje u nedelju i potom o finalu protiv Crvene zvezde Meridianbet, koje se iščekuje od početka sezone.

Panter je igrač Partizana od leta 2021, nakon što je sezonu pre toga proveo u Armaniju. On je u Atini već bio igrač AEK-a i Olimpijakosa, iz kojeg je 2019. došao u Zvezdu. Deluje da je pod vođstvom Željka Obradovića ovu sezonu odigrao najbolje do sada, bio je član druge najbolje petorke Evrolige i svakako najbolji igrač crno-belih u povratničkoj sezoni, u kojoj su odigrali nezaboravnu plej-of seriju protiv Real Madrida, na pet utakmica.