Košarka

ZVEZDA PONOVO PONIZILA BUDUĆNOST!

Izvor Vijesti

Kakav fijasko podgoričkih košarkaša, dio navijača je još u trećoj četvrtini napustio "Moraču".

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Tužan i ružan završetak sezone u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi za košarkaše Budućnost Volija, koji su prvi put poraženi od Crvene zvezde u "Morači" u plej-ofu regionalnog takmičenja nakon osam pobjeda, ali kakav je to bio poraz - 41 razlike za Beograđane, koji su se plasirali u finale.

Tim Duška Ivanovića razbio je podgoričke košarkaše, o čijoj su igri najbolji sud dali najvatreniji navijači, koji su napustili ionako polupraznu dvoranu još u trećoj četvrtini.

U dva meča polufinalne serije plej-ofa Zvezda je bila bolja od Budućnosti ukupno 79 koševa razlike, prenose Vijesti.

Znalo se da su Beograđani mnogo bolji tim, u pitanju je evroligaška ekipa je za samo dva poraza "promašila" Top 8 elitnog evropskog takmičenja, ali se očekivao mnogo jači otpor tima Petra Mijovića, bilo kakva reakcija, barem pokušaj prave borbe...

Ništa od toga nije viđeno večeras u podgoričkoj dvorani, Budućnost se na neoprostiv način oprostila od takmičenja na Jadranu.

Najefikasniji u pobjedničkom timzu bio je Luka Mitrović sa 17 poena. U domaćem sastavu dvocifren je bio samo Igor Drobnjak sa 11 poena. U drugom polufinalu rivali su Partizan i Cedevita Olimpija, a polufinalna serija počeće 27. maja, kako prenose Vijesti.