Dva velikana

JAVIO SE NOVAK - ODUŠEVIO GA JOKIĆEV POTEZ: Nije napisao ni reč, a svima je jasno koliko se divi Džokeru! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novak se javio i oduševio se potezom Nikole Jokića posle meča.

Izvor: MONDO/Pavle Knežević/Instagram/printscreen/djokernole

Nikola Jokić je govorio o Novaku Đokoviću nakon što je izbacio Los Anđeles Lejkerse iz plejofa, a sada se oglasio i najbolji teniser ikada. On je na svom instagram profilu podelio oduševljenje jednim Nikolinim potezom. 

Nije to bilo ništa iz igre, već je podelio snimak na kome se posle utakmice Nikola Jokić grli sa svojom porodicom - ženom, braćom i ćerkom i uz to stavio nekoliko smajlija. Videli smo emotikon koji se moli, emotikon koji diže ruke, jedan koji se smeje, kartu Džokera i srce. 

Jasno je da je ovim Novak poručio, kao i mnogo puta kada je govorio o temi porodice, koliko je porodica važna za svakog uspešnog čoveka i sportistu. Pogledajte kako je reagovao Novak na snimak sa instagram stranice "Uncle Screw":

"Nemam njegov broj, da budem iskren. On je momak koji predstavlja Srbiju na znatno većoj sceni, on je ambasador Srbije. Idol je deci u Srbiji, ne samo na terenu, već i van njega, zbog svega šta njegova fondacija radi. On je čovek na kojeg možete da se ugledate, ja sam želeo da budem kao on. Radi sjajan posao za decu, za Srbiju. Ne mogu da se poredim sa njim", rekao je Nikola Jokić novinarima posle meča kada su ga pitali za Novaka Đokovića. 

Sada Novaka očekuje Rolan Garos i borba za 23. grend slem titulu u karijeri, a Nikolu Jokića pre toga NBA finale koje će igrati protiv neverovatne ekipe Majamija koja je sa osmog mesta na Istoku uspela da se domogne finala i pobedi čitav niz favorita.