Košarka

JAVIO SE ŠARUNAS DA KAŽE ZAŠTO JE REAL POBEDIO PARTIZAN: Posle tuče je sve drugačije, da su tu bili Panter i Lesor...

Autor Nikola Lalović

Malo ko u Evropi veruje da bi Real Madrid bio na Fajnal foru sada da nije bilo tuče na drugom meču plejof serije sa Partizanom.

Izvor: MN Press

Šarunas Jasikevilijus je vrlo brzo i lako stigao na F4 Evrolige pošto je sa svojom Barselonom razbio Žalgiris 3:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, a sada će tu naspram sebe imati Real Madrid. "Kraljevski klub" je posle velike borbe uspeo sa 3:2 da eliminiše Partizan, a svi se slažu šta je tu presudilo.

Kao što je i Miroslav Berić rekao, tuča koja se desila na drugom meču serije je preokrenula sve u ovom duelu. Tako misli i litvanski trener.

Posle tuče – jesam. Pre tuče – nisam. Da su igrali do kraja sa najjačim timovima, ne bih očekivao preokret”, rekao je Jasikevičijus kada su ga pitali da li je očekivao da Real Madrid može da preokrene tu plejof seriju. 

Sada nas očekuje Fajnal for Evrolige na kome se sastaju Olimpijakos i Monako, kao i Barselona i Real Madrid. Mečevi polufinala zakazani su za 19. maj, a finale i meč za treće mesto na programu su dva dana kasnije.