Košarka

ŠOU! JOKIĆ RAZBIO SANSE I OBORIO REKORD, PA BOCKAO ŠEKA: Svi su prasnuli u smeh zbog ovoga: Slušaj, veliki medo... VIDEO

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić i Šekil O'Nil su navikli da prave šou, a sada su sve nasmejali.

Izvor: YouTube/NBA on TNT/NBA on ESPN

Nikola Jokić je imao još jednu neverovatnu partiju u meču sa Finiks Sansima pošto je uspeo da upiše 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija. Na utakmici gde se gurao sa Kevinom Durentom, šalio sa vlasnikom Sansa Metom Išbijom i na kraju pobedio, Jokić je oborio još jedan rekord. 

Ovo mu je bio deseti tripl-dabl u plejof karijeri čime je prestigao Vilta Čembrlena i postao centar sa najviše tripl-dablova u istoriji NBA plejofa. To su naravno odmah primetili i američki novinari, a na taj račun je stigao i da se našali sam Jokić. Naravno, sa svojim omiljenim NBA analitičarem Šekilom O'Nilom:

  • Erni Džonson: Prestigao si Vilta Čembrlena noćas kao centar sa najviše tripl-dablova. Čestitam ti na tome!
  • Nikola Jokić: Lepo, hvala ti. Da li je Šek na toj listi? 
  • Šekil O'Nil: Ne, jer ja nikad ne dodajem Veliki medo!

Jokić nije mogao da sakrije osmeh kada je čuo ovu Šekovu šalu, a nedavno je legendarni O'Nil upravo zbog Jokića  pobsneo u studiju! On nije mogao da veruje da neki novinari nisu glasali za Nikolu Jokića u glasanju za MVP-a. 

"Jokić je najbolji u ligi. Veliki čovek... Nikola Jokić je najbolji u ovoj igri. Ovo je bila neverovatna utakmica. Jokić igra kao najveći!", rekao je tada O'Nil.