Brz oporavak

DEK NA ŠTAKAMA - EVO KAKO JE NAPUSTIO ARENU! Plakao od bola nasred meča: "Nikad ga nisam ovakvog video" (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Gabrijel Dek je pao na tri minuta pre meča i delovalo je da se ozbiljno povredio.

Izvor: MONDO/Nebojša Stanojčić

Real Madrid je savladao Partizan 85:78 i tako vratio plejof seriju u Madrid, a sjajnu košarku koju smo gledali u "Areni" bacila je u senku povreda Gabrijela Deka. Argentinac je na tri minuta pre kraja meča iznesen sa terena kada je Zek Ledej pao preko njega. 

Povreda je delovala jako teško, a argentinski košarkaš je meč napustio uz pomoć fizioterapeuta i jednog saigrača koji su ga izneli sa terena. Na kraju je iz Arene izašao na štakama. 

Argentinac je sa ogromnim zavojem oko levog kolena jako teško hodao, ali je samostano uspeo da izađe iz arene i pridruži se saigračima u timskom autobusu. Mario Hezonja deluje baš zabrinuto. "Ne izgleda dobro, da vam iskreno kažem. Nisam ga video nikada ni da se nasmejao, a kamoli da plače uvek ide glavom kroz zid, nije delovalo dobro", rekao je Hezonja. Pogledajte taj momenat: 

Prvi se o njegovoj povredi oglasio trener Reala Ćus Mateo. Španski stručnjak koji je na konferenciji za medije prvo pričao o tragediji u Beogradu, pa tek onda o košarci otkrio je da veruje da povreda, iako je izgledala prilično strašno, nije ozbiljnije prirode.

"Takođe sam tužan jer je naš igrač Gabija Deka koji se povredio danas. Ne znam još šta će se desirti, ali deluje da nije povreda koja će ga dugo odvojiti sa trerena", rekao je Mateo, a portparol Partizana je na to dodao: "Mi želimo brz oporavak Gabrijelu Deku."

Nažalost ovo je već drugi igrač koji je na štakama napustio neki od mečeva ove četvrfinalne serije, pošto je posle tuče u drugom meču Dante Egzum morao da napusti utakmicu u Madridu na štakama. Pogledajte kako se Dek povredio: