Op, op!

DURENTA PITALI O DENVERU, ON POČEO O JOKIĆEVIM NAGRADAMA! Novinari iznenadili NBA superstara - ovako se "izvukao"!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih košarkaša sveta poslednjih godina veoma lepo govorio o srpskom centru, ali i celom timu Denvera.

Izvor: Twitter/NBA/printscreen

Košarkaši Denvera su pobedom nad Finiksom započeli polufinale Zapadne konferencije u NBA ligi, a Sansi nisu imali mnogo šansi pored razigranog tandema Jokić - Marej. Svestan situacije u kojoj su se našli bio je i Kevin Durent koji je u razgovoru sa novinarima nakon meča pričao o šansama njegovog tima, ali i o dvostrukom uzastopnom MVP-iju lige.

Dvostruki šampion sa ekipom Golden Stejta upitan je da li ga je iznenadila igra Denver Nagetsa, a čini se da je to pitanje malo zbunilo durenta. Jedan od najboljih igrača lige odmah je počeo da nabraja zašto partije koje pruža tim iz Kolorada ne treba da budu iznenađenje, a tom prilikom pohvalno je govorio i o Jokiću.

"Nagetsi? Iznenađen? Da li sam ja iznenađen Nagetsima? Pakao! Ne, oni su prvi nosioci s razlogom, imaju dvostrukog MVP-ija, dobro popunjen tim. Nisam iznenađen, često pobeđuju utakmice. Idemo da radimo za drugi meč", ispričao je Durent nakon veoma dobrog meča koji je odigrao. Poslušajte kako je to bilo:

Podsećamo, Nikola Jokić je tokom prethodne dve sezone ubedljivo osvajao nagradu za najboljeg igrača ligaškog dela takmičenja. I ove sezone je u najužem krugu kandidata, a jedini protivnik u toj borbi mu je Džoel Embid koji je tokom sezone bio najbolji igrač Filadelfije. Jedan od dvojice centara biće najbolji igrač lige za ovu godinu, a odluka o pobedniku te borbe biće saopštena u utorak. 

Denver - Finiks 125:107
Izvor: YouTube/The Asylum