VRATIO SE!

DUGO GA NISMO VIDJELI, PRIČALO SE DA SE "KRIJE"... Slavni glumac došao da gleda Lejkerse, pozdravio se sa Lebronom!

Autor Milutin Vujičić

Decenijama je Džek Nikolson sa najboljih mjesta gledao Lejkerse.

Izvor: Instagram/NBA/Screenshot

Poznati holivudski glumac Džek Nikolson (86) pojavio se u javnosti posle dužeg vremena i to na košarkaškoj utakmici NBA lige između Lejkersa i Memfisa, u kojoj je tim iz Los Anđelesa slavio 125:85, pa je tako došao do prolaska u polufinale Zapadne konferencije. Lejkersi su dobili 4:2 u seriji, a može se reći i da im je Nikolson, inače njihov veliki navijač, donio sreću pošto je meč posmatrao sa najboljih mjesta uz parket.

Uoči meča Nikolson se pozdravio i sa Lebronom Džejmsom, pa su razmijenili i nekoliko riječi pošto su se često srijetali na NBA utakmicama, s tim da nije navikao da ga gleda u dresu voljenog kluba.

Nikolson je najredovniji bio na utakmicama Lejkersa u eri Kobija Brajanta i Šakila O'Nila, dok je poslednji put u javnosti viđen u oktobru 2021. godine, takođe na utakmici Lejkersa. Tada je pratio u društvu svog sina Roja. Inače, Nikolson je nedavno proslavio 86. rođendan, a vrijeme uglavnom provodi kod kuće i zato ga ne viđamo u javnosti, iako se pričalo da se "krije" od foto-reportera i želi mir nakon velike holivudske slave.

"Gledao nas je još od Medžikovih preko Kobijevih i sada Lebronovih dana, sve sa istog sjedišta", napisao je jedan navijač Lejkersa koji cijeni slavnog glumca najpoznatijeg po filmu "Isijavanje" i "Let iznad kukavičjeg gnezda".