Lepotica

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU ODREDILA SUDBINU SRBIJE NA MUNDOBASKETU: Po njenom rasporedu igraju "orlovi"! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Mis Univerzuma iz 2018. godine nas je rasporedila na drugo mesto grupe i zbog toga ćemo prvo igrati sa Kinom.

Izvor: YouTube/FIBA - The Basketball Chanel/catriona_gray/instagram

Srbija je dobila svoje rivale na Mundobasketu i igraće protiv Južnog Sudana, Kine i Portorika u grupi B u Manili, a sreću su nam donele tri lepotice i dvojica legendarnih košarkaša! U žrebu su učestvovali Dirk Novicki i Luis Skola, a dok je ceduljicu sa imenom Srbije izvukao argentinski as, raspored nam je odredila najlepša žena sveta iz 2018. godine! 

U pitanju je bila Katriona Grej, Mis Univerzuma iz 2018. godine, koja je pre pet godina uzela titulu najlepše na svetu ispred Tamarin Grin iz Južne Afrike i Steani Gutijerez iz Venecuele. 

Lepa Katriona nas je stavila na drugo mesto u našoj grupi i tako odredila da prvi meč 26. avgusta igramo sa Kinom Saleta Đorđevića, drugi 28. sa Portorikom, a treći 30. avgusta sa selekcijom Portorika. Pogledajte kako izgleda lepotica koja nam je odredila sudbinu na Svetskom prvenstvu:

Naravno, nije ona bila jedina lepotica koja je učestvovala u predugom programu žreba za Mundobasket. Na ceremoniji na kojoj je ceo svet samo želeo da vidi izvlačenje grupa gledali smo nastupe, koncerte, govore, a voditeljke programa bile su Arijela Ari Čejmbers i Ho Grečen. 

Arijela Čejmbers je novinarka koja se uglavnom bavi ženskom NCAA košarkom u Americi, a osim po lepoti poznata je i kao jedna od najupućenijih u žensku košarku. Pogledajte kako izgleda:

Ho Grečen je prava zvezda na Filipinima! Ona je bivša odbojkašica koja je nakon sportske karijere napravila još bolju medijsku i od 2014. je velika TV zvezda u domovini. U odbojkaškoj karijeri je bila srednji bloker, a što se medija tiče radila je ili sportske emisije ili emisije zabavnog tipa. Ovo je Grečen Ho: