ČESTITAMO

OGNJEN DOBRIĆ POSTAO OTAC! Oglasila se i Crvena zvezda: "Rodio se novi delija"

Autor Nemanja Stanojčić

Ognjen Dobrić postao je otac, potvrdila je to i Crvena zvezda Meridianbet.

Izvor: MN Press

Ognjen Dobrić postao je otac. Crvena zvezda Meridianbet oglasila se na zvaničnim profilima na društvenim mrežama i potvrdila lepu vest. "Crveno-bela porodica bogatija je za novog člana. Naš Ognjen je postao otac. Čestitamo, rodio se novi delija", navodi se u poruci.

Dobrić je u Zvezdi od 2016. godine sa crveno-belima osvojio je četiri titule u ABA ligi, pet trofeja u domaćem šampionatu i četiri Kupa. Pokušaće da odbrani titulu sa timom i ove sezone. Tim Duška Ivanovića počinje plej-of seriju ABA lige protiv Zadra u petak (20 časova).

U polufinale ide tim koji prvi dođe do dve pobede. "Plej-of je vrlo interesantno takmičenje i daje mogućnost svim ekipama. Bez obzira na toi što imamo prednost domaćeg terena i u ABA ligi i bilo gde, plej-of je interesantan baš zato što svi mogu da pobede. Izuzetno poštujemo ekipu Zadra, to je tim koji je uspeo ovde da pobedi, u jednom momentu je vodio 20 razlike, igraju atipično i u odbrani i u napadu, imaju polivalentne igrače, koji mogu da igraju na više pozicija i tako stvaraju problem protivnicima. Nadam se da ćemo imati fokus, energiju, naročito u prvoj utakmici, koja je često najznačajnija i da ćemo odigrati maksimalno", rekao je Ivanović.