Košarka

OVO JE SNIMAK KOMPLETNE TUČE: Totalno DIVLJAŠTVO košarkaša Reala, opšti HAOS na terenu - ne zna se ko koga udara

Autor Mirela Ljumić Izvor Kurir

Košarkaši Partizana poveli su sa 2:0 protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige, pošto su u Španiji pobijedili sa 95:80 (31:21, 20:16, 24:25, 20:18), u utakmici koja je zbog opšte tuče na terenu prekinuta minut i 40 sekundi prije kraja.

Izvor: Kurir/printscreen

Španska "Marka" je na društvenim mrežama objavila snimak kompletne tuče na kojoj se može vidjeti totalno divljaštvo igrača Reala, opšti haos, a činjenica je da morate snimak da pogledate i po nekoliko puta kako biste shvatili ko je koga udario.

Minut i 40 sekundi prije kraja utakmice došlo je do velike tuče na terenu, nakon što je Ljulj napravio grublji prekršaj na Panteru, koji je odgovorio. Igrač Reala Geršon Jabusele je posle toga naletio na Pantera, a zatim je rvačkim zahvatom oborio Egzuma, koji je povrijedio skočni zglob lijeve noge, a zaradio je i veliku posjekotinu na ramenu. ;Jabusele je odmah istrčao sa terena i otišao u svlačionicu.

U opštem metežu igrači su se tukli, a zatim su na teren izašli redari i policija i razdvojili igrače koji su se povukli kod klupa dok su sudije pregledale snimke.

Sudije su prekinule utakmicu, pa je Partizan pobijedio, a Egzum je uz pomoć saigrača izašao sa terena.

Serija se igra na tri pobjede, pa je Partizan sada na korak od plasmana na fajnal-for.