UŽASNO!

HOROR POVREDA NA "EL KLASIKU"! Svi u Partizanu gledali DERBI Španije, a Musa je zbog ovoga skrenuo pogled (UZNEMIRUJUĆE)

Autor Milutin Vujičić

Aleks Abrines je doživio užasnu povredu na meču Barselone i Real Madrida.

Izvor: Arena /Printscreen

Španski košarkaš Aleks Abrines doživio je jezivu povredu noge na "El Klasiku". Dok smo gledali strašnu poslednju dionicu u kojoj je Real Madrid uspio da se izdigne i da serijom 15:2 napravi problem Barseloni, Abrines se tokom jednog postavljanja okliznuo i pao na parket. Djeluje da je iskrenuo zglob ili mu je "stradalo koljeno", a po reakciji košarkaša dva tima odmah se vidjelo da nema šanse da će nastaviti meč.

Prvi se od svega sklonio Džanan Musa, nije mogao ni da gleda dok je Abrines jecao u suzama na parketu, a lekarski tim mu je ukazivao pomoć, da bi nakon kratkotrajne pauze - napustio teren uz pomoć Nikolasa Laprovitole. Po svemu sudeći, biće čudo ako Abrines bude još igrao ove sezone. Pogledajte kako je to izgledalo:

Meč u "Blaugrani" sigurno su pratili i u Partizanu jer je Real Madrid naredni rival crno-belih u plej-ofu Evrolige, dok je malo falilo da to bude i Barselona koja se razgoropadila nakon početne serije u četvrtom kvartalu. Nakon velike serije Reala u kojoj je blistao Jabusele, ređale su se greške "kraljevskog tima" i sve je krenulo od tehničke greške Marija Hezonje koja je vratila Barselonu u život.

Na kraju, više nego ubjedljiva pobjeda Barselone 97:82 uz moćan nastup Nikole Mirotića sa 23 poena. Jedina briga za Šarunasa Jasikevičijusa je povreda Aleksa Abrinesa, dok su na parketu vrlo kratko bili i Jan Veseli i Kori Higins, pa se čini da i oni imaju probleme.

Što se tiče Real Madrida, i ovoga puta smo gledali "soliranje", a izdvojili su se Musa sa 23 poena, Jabusele sa 19 i još samo Hanga sa 11 kao dvocifreni. Tavares je "nestao" u ovom meču i susret završio samo sa osam poena i pet skokova, dok je na polovini poslednje dionice morao iz igre zbog pet ličnih grešaka. Čini se da je to recept za Real Madrid koji je već isprobao Željko Obradović u Beogradu.