SJAJNO

KAMPACO NAPRAVIO ŠOU - IZVADIO NOVAC I ČASTIO TRUBAČE! Hit snimak iz Beograda, Argentinac oduševio sve! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Fakundo Kampaco častio je trubače posle pobjede Crvene zvezde protiv Fenerbahčea.

Izvor: MONDO

Fakundo Kampaco pravio je šou posle pobjede Crvene zvezde protiv Fenerbahčea. Proslavio je uspjeh sa trubačima ispred "Pionira" u Beogrdu, a u jednom momentu je izvadio i novac i častio ih. Sve to uhvatile su i kamere dok je teškom mukom pokušavao da se probije kroz veliku gužvu.

Navijači su se okupili ispred izlaza i kao i obično tražili su autograme i fotografije sa fantastičnim argentinskim plejmejkerom. Trudio se da izađe svima u susret i dok je sve to radio stigli su i trubači. Nije ostao ravnodušan na to, pa ih je tako častio. Oduševio je i njih, pa je tako uz muziku nastavio da dijeli autograme.

Kampaco je postigao i vjerovatno odlučujuću trojku na utakmici, a ono što sve najviše zanima je hoće li ostati u Zvezdi i sledeće sezone. "Nismo pričali o tome još, ali mislim da još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica da mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti", rekao je Fakundo. Pogledajte kako je izgledao momenat sa trubačima posle meča: