Ide plejof

LEBRON PRED SVIMA ISPROZIVAO SAIGRAČA POSLE MEČA: Upropastio si nam šansu za pobjedu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Lebron Džejms i Entoni Dejvis su bili u dobrom raspoloženju nakon pobjede nad Minesotom, iako je Lejkerse Dejvisova greška umalo koštala pobjede.

Izvor: Twitter/NBA

Los Anđeles Lejkersi su gubili skoro cio meč protiv Minesote, ali su na kraju poijedili nakon produžetka i ušli u plejof! Lebron Džejms je sa 30 poena i 10 skokova bio prvo ime meča, ali je jednom asistencijom zamalo omogućio Lejkersima da ne igraju dodatnih pet minuta. Prošao je kroz odbranu protivnika i dao pas na stranu Denisu Šruderu koji je pogodio trojku! 

Ostalo je 1,4 sekunde do kraja meča i na semaforu je pisali 98:95 za Lejkerse, ali je onda Entoni Dejvis napravio grešku i omogućio rivalu da se vrati u meč. Kada su Lebrona pitali zašto on nije probao da pogodi šut za pobjedu, "napao" je svog saigrača!

"Igram tako otkako sam dijete. "Navukao" sam odbranu i oslobodio saigrače. Denis je pogodio, a Entoni Dejvis je nesrećno odigrao i upropastio njemu šut za pobjedu", rekao je Lebron, a Dejvis je odmah upao u kadar:  "Da, upropastio sam mu šut za pobjedu, zaista se izvinjavam", rekao je on. Pogledajte taj šut za pobjedu, koji to na kraju zapravo nije bio: 

Lebron Džejms i družina sada idu u plejof u kome će  odmjeriti snage sa Memfis Grizlisima i Dža Morantom koji su završili regularni dio prvenstva na drugom mjestu na Zapadu. Za Minesotu ništa nije gotovo, jer oni čekaju boljeg iz duela Nju Orleans Pelikansa i Oklahome.