NESTVARNO

IGRAO SA JOKIĆEM, SAD GA JAVNO PROZIVA! Centar ga napao : "Treće MVP priznanje? Ne može, to nije okej!"

Autor Nemanja Stanojčić

Demarkus Kazins smatra da Nikola Jokić ne smije da bude ponovo MVP...

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić doveo je Denver na prvo mjesto Zapada, zahvaljujući njemu je ekipa na vrhu, imaće prednost domaćeg terena i čeka protivnika u plej-ofu. Prosječno bilježi 24,5 poena, 11,8 skokova i 9,8 asistencija po meču i spekuliše se da je namjerno propustio poslednje mečeve da ne bi trpio nove napade medija.

Dok čeka narednog rivala, njegov nekadašnji saigrač ga proziva. Demarkus Kazins napao je Jokića i smatra da ne treba da osvoji treće uzastopno MVP priznanje. "Nisam okej sa tim da Jokić bude trostruki uzastopni MVP, jer bi onda počela priča o tome da je najbolji svih vremena i svi možemo da se složimo da nije. Ne kažem da ne može da bude ili da ne zaslužuje više u budućnosti, ali u ovom trenutku ne mogu to da kažem. Nije ništa osvojio, nije igrao u finalu", rekao je Kazins u podkastu kod Kevina Garneta.

Nastavio je u istom dahu. "Pričamo o tome, Jokić je najbolji centar svih vremena. Da kažemo da je ispred Šekila O'Nila, Tima Dankana, Hakima Olajdžuvona, Vilta Čembrlena, to je zaista teško reći. Vidjeli smo šta su svi oni uradili. Da li možemo da sjedimo i da kažemo da Jokić nije samo najbolji centar, već da je najbolji ikada sa tri MVP titule? Ne osjećam se komforno da to izgovorim", zaključio je Kazins.