Bravo!

GROBARI SKANDIRALI NOVAKOVOM SINU, ORILO SE "ĐOKOVIĆ STEFAN": Hit scena iz Monaka - prišli mu SVI igrači Partizana!

Autor Dušan Ninković

Naslednik najboljeg tenisera svih vremena je navijač Partizana, pa je slavio pobjedu svog omiljenog tima.

Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Printscreen

Partizan je uspio da savlada Monako i plasira se u Top8 fazu Evrolige, a podrška na ovom gostovanju crno-belima bila je i porodica Đoković. Novaka čeka turnir u Monte Karlu, a Stefan je veliki navijač Partizana, pa su zajedno došli da gledaju jedan od najbitnijih mečeva za crno-bele u ovoj sezoni. Potpuno neočekivano, Stefan je bio u centru pažnje daleko više od oca jer su njegov izbor omiljenog kluba "nagradili" navijači Partizana.

Nakon što su crno-beli nadigrali domaćina, pa proslavili pobjedu na parketu, svi su prišli da se pozdrave sa porodicom Đoković. U tim trenucima u centar pažnje dospio je Stefan, koji je najbolje poteze Partizanovih igrača burno proslavljao tokom meča. On je slavio svaki koš svog omiljenog tima, pa je dobio priliku da se upozna sa svojim junacima, dok se sa tribine orilo "Đoković Stefan"! Pogledajte Novakov dolazak na meč:

Dok su navijači Partizana skandirali, Stefan je stidljivo mahnuo ka tribini, iznenađen zbog svega što se dešava. Jasno, on kao pravi navijač nije bio tu da bi privukao pažnju već samo da bi bodrio svoj tim do pobjede. Nekoliko trenutaka kasnije Novakov i Jelenin sin se opustio, pa je bilo prilike i da proćaska sa nekim od svojih omiljenih igrača Partizana.

Od 15:30 možete pogledati trenutak u kojem košarkaši Partizana prilaze porodici Đoković kako bi se pozdravili sa Novakom i Stefanom. U tom trenutku sa tribina počinje skandiranje, a najbolji teniser svijeta opušteno ćaska sa Danilom Anđušićem i njegovom suprugom Ivanom Anđušić Maksimović:

Partizan - Monako, Grobari skandiraju Stefanu
Izvor: YouTube/BC Partizan TV