Dobro pamti sve!

ZABORAVLJENI IGRAČ PARTIZANA PRATIO CRNO-BELI POHOD PO EVROPI: Nije ostavio nikakav trag, ali i dalje bodri klub!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji košarkaš Partizana Brajan Angola ne zaboravlja crno-bele iako je za klub odigrao tek nekoliko mečeva.

Izvor: MN Press

Partizan je odigrao neverovatnu sezonu u Evroligi i sasvim zasluženo će igrati četvrtfinale ovog takmičenja, a armija crno-belih navijača presrećna je zbog svega što su Željko Obradović i njegovi igrači uradili. Među onima koji se raduju uspehu srpskog tima su i bivši košarkaši Partizana, bez obzira na to koliki su trag ostavili dok su bili u Beogradu. Jedan od njih je i pomalo zaboravljeni Brajan Angola (26).

Kolumbijski košarkaš nosio je crno-beli dres između februara i novembra 2020. godine, a navijači ga se verovatno neće sećati po nekim bravuroznim partijama. Zapravo, igrao je jako retko i tek nekoliko minuta po meču, što nije bilo dovoljno da se bolje pokaže publici. Bilo je to teško vreme - ubrzo nakon njegovog dolaska počela je korona, a u narednoj sezoni za njega nije bilo mesta iako se uredno pojavio na prozivci kod novog trenera. Crno-beli su mu, očigledno, ostali u srcu pa je ispratio Partizanov meč protiv Monaka. Pogledajte detalje sa tog susreta:

Kolumbijac je odmah nakon utakmice na svom Tviter nalogu pisao o Partizanovoj pobedi i plasmanu u top8 fazu Evrolige, što je izazvalo nekoliko komentara navijača koji se sećaju njegovog mandata u klubu. Podsetite se i vi kako je Angola izgledao u crno-belom dresu beogradskog tima:

Angola je nakon Partizana igrao u Izraelu za ekipu Ironi Nes Ziona, zatim za atinski AEK, pa Galatasaraj i na kraju Karšijaku čiji je trenutno član. Standardni je reprezentativac Kolumbije i prvi igrač iz te zemlje koji je profesionalno nastupao za neki srpski klub. Pogledajte njegovu objavu na društvenim mrežama: