Košarka

ČIKAGO PORAŽEN, BOGDANOVIĆ ZNATNO BOLJE ODIGRAO OD VUČEVIĆA!

Autor Mirela Ljumić Izvor CdM

Nakon jutrašnjeg odigranog meča, ubjedljivu pobjedu odnijela je ekipa Hoksa sa 123:105 razlike.

CHICAGO, IL - OCTOBER 26: Chicago Bulls center Nikola Vucevic (9) walks back to the bench during a NBA game between the Indiana Pacers and the Chicago Bulls on October 26, 2022 at the United Center in Chicago, IL.,Slika: 733463125, licenca: Rights-managed, ograničenja: * France, Italy, and Japan Rights OUT *, oslobađanje modela: no
Izvor: Profimedia

Hoksi su i dalje u igri za sedmo mjesto, koje im obezbjeđuje prednost domaćeg terena protiv osmoplasiranog, ali i drugu priliku u slučaju poraza, protiv pobjednika susreta između devetog i 10. tima na tabeli. Čikago je deseti na tabeli i igraće definitivno u plej-inu, piše CdM.

Istakao se kod pobjednika Bogdana Bogdanovića koji je susret protiv Bulsa okončao sa 26 poena, pet asistencija i četiri skoka. Ispratili su ga Sadik Bej sa 18, Dežonte Mari sa 17 poena i devet asistencija, dok je Džejlen Džonson dodao 16 poena.

Kod Bulsa, 26 poena Zeka Lavina, Demar Derozan je dodao 21, dok je Nikola Vučević ubilježio dabl-dabl sa 19 poena i 10 skokova. Dvocifreni su bili i Patrik Vilijamsa sa 15, kao i njegovim imenjak Beverli sa 11 poena.

Atlanta Hawks vs Chicago Bulls - Full Game Highlights | April 4, 2023 | 2022-23 NBA Season
Izvor: Youtube/CCBN

Možda ce vas zanimati