UŽAS!

TRENER POGOĐEN U GLAVU! HAOS U ABA LIGI: Prekinuta utakmica u Hrvatskoj - ponovo SKANDAL u Zadru!

Autor Dušan Ninković

Hrvatski navijači napravili potpuni haos na meču ABA lige protiv Igokee.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Veliki skandal u regionalnoj košarci! Samo nekoliko nedelja nakon što su navijači Zadra bili u sukobu sa srpskim košarkašem Đorđem Gagićem, utakmica njihovog tima protiv Igokee prekinuta je jer su svog trenera pogodili sa tribina! U finišu druge deonice meča u okviru ABA lige hrvatski navijači su na tribinama napravili haos!

Jedan od njih nije želeo da napusti halu iako su sudije predvođene Urošem Oberkneževićem to zahtevale, pa je u Zadru nastao haos. Kako navijač domaćeg tima nije dozvoljavao da se utakmica nastavi, tribini je prišao trener Danijel Jusup koji je pokušao da smiri situaciju, da bi nekoliko desetina sekundi kasnije, kada je meč nastavljen, on bio pogođen u glavu nepoznatim predmetom bačenim sa tribine gde su bili vatreni navijači.

Sudije su se u istom trenutku povukle sa terena i zahtevale pražnjenje hale, a pitanje je da li će se i kada nastaviti ovaj meč. Po reakciji sudija, večeras će se igrati samo ukoliko tribine budu prazne. Na nešto manje od tri minuta do kraja druge deonice ekipa Igokee imala je prednost (33:31) u Zadru. Pogledajte scene u Zadru:

Podsetimo, u istoj hali je nedavno nastao sandal i kada je sa tribina vređan srpski košarkaš Đorđe Gagić, zbog čega e Zadar morao da zatvori deo tribina. Zbog tog incidenta kažnjen je i on, jer je na grozne uvrede odgovarao podignutim srednjim prstom.