Košarka

SVI PRIČAJU O AFERI SA 16 GODINA STARIJOM, A ON DOMINIRA U NBA: Ne smetaju mu glasine o zanosnoj manekenki! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Džejlen Braun dominira na terenu, a van njega je specifičan tip koji po navodima medija zavodi manekenke!

Izvor: Profimedia

U uzbudljivoj večeri NBA košarke jedan od najzanimljivijih mečeva bio je onaj između Minesote i Bostona. Doputovali su na gostovanje igrači Seltiksa i na kraju trijumfovali 104:102 najviše zahvaljujući Džejlenu Braunu. Ovaj 26-godišnji košarkaš koji je u poslednje vrijeme bio mnogo više u centru pažnje zbog svog ljubavnog života nego zbog košarke ubacio je 35 poena i imao 10 skokova na tom meču, a pratio ga je Džejson Tejtum sa 22 poena i 12 skokova. 

Braun je svakako specifičan lik u okvirima NBA. Vegetarijanac je, prije dolaska u ligu nije imao agenta, a u slobodno vrijeme se bavi proučavanjem istorije i uči španski. Obožava fudbal i anime, a ima sportsku porodicu jer je njegov otac Marseles Braun bio svjetski šampion u boksu.

Ipak ovih dana se u Americi o njemu ne piše ni zbog njegovih intereosvanja niti zbog košarke već zbog žene sa kojom ga povezuju, a koja ima ćerku stariju od njega. Ime joj je Bernis Burgos i ona ovako izgleda:

Ona je foto model, ima 42 godine i već dvije decenije je uspješna na manekenskoj sceni. Imala je nekoliko veza sa poznatim ličnostima, a njena ćerka Ešli je nekoliko mjeseci starija od Brauna! Za sada se Braun nije oglašavao o ovim glasinama, ali ako su one tačne, očigledno mu ne smetaju da igra sjajnu košarku.