DOBAR RAZLOG

DONČIĆ JEDVA ČEKAO KRAJ OL-STARA! Nije hteo da potrči, trudio se MANJE od Jokića, a sve zbog ove lepotice (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Luka Dončić se nije naročito zabavljao na Ol-staru i jedva je čekao da otputuje.

Izvor: Instagram/anamariagoltes/printscreen

Nikoli Jokiću se nije igralo na NBA Ol-staru, zbog čega je gotovo izabran poslednji i to ga nije pogodilo ni najmanje, ali malo ko je očekivao da će virusom "zaraziti" i Luku Dončića. Ovo je četvrti put zaredom da je Dončić bio učestnik Ol-stara, a sve vreme je delovalo kao da jedva čeka da se završi "naporan vikend".

Odigrao je 19 minuta na meču i postigao samo četiri poena, podelio još pet asistencija i imao dva skoka, što je statistika koju nismo navikli da vidimo od njega. Dok su se ostali poput Džoela Embida, Kajrija Irvinga, Džejlena Brauna, Donovana Mičela, a pogotovo Džejsona Tejtuma (MVP saa 55 poena), trudili da dođu do što luđih brojki - Dončić je jedva čekao da se čitav "cirkus" što pre završi.

Tako je i na konferenciji za medije kazao da će odgovoriti samo na pet pitanja pošto ga čeka avion, a ubrzo je postalo jasno da je iskoristio kratku pauzu u NBA ligi da odleti u Meksiko sa svojom devojkom Anamarijom Goltes.

Luka Dončić je dobio slobodno do srede i jasno je da će to vreme iskoristiti da uživa sa Anamarijom, inače devojkom koju poznaje još od tinejdžerskih dana.  Počeli su da se druže kada su imali 12 godina, upoznali su se u Hrvatskoj na primorju gde su njihove porodice tada letovale. Počeli su da se zabavljaju nekoliko godina kasnije i postali su sada jedan od najpoznatijih parova u NBA ligi.

namarija se jedno vreme bavila plesom, radila je i kao fitnes instruktor, a sada se bavi modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani i nedugo posle toga postala je model i bila je na naslovnim stranam nekih od najpoznatijih svetskih časopisa. Slobodno vreme često protovodi i sa porodicom Nikole Jokića.