SKANDAL KOŠARKAŠA

UŽAS! NBA ŠAMPION PRETUKAO PO*NO GLUMICU: Igrao sa Jokićem, dobio otkaz, pa završio IZA REŠETAKA!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Poznati američki košarkaš Brin Forbs je uhapšen jer je udario svoju bivšu djevojku.

Izvor: Instagram/screenshot/elsajeanofficial

Američki košarkaš Brin Forbs uhapšen je u srijedu u Teksasu zbog toga što je pretukao svoju bivšu djevojku Elsu Džin. U pitanju je poznata glumica iz filmova za odrasle koja već neko vrijeme nije u vezi sa Forbsom, a britanski list "Dejli Mejl" navodi da je sve počelo verbalnom raspravom u ranim jutarnjim časovima, da bi poslije toga Forbs nekoliko puta i udario bivšu djevojku.

Forbs je uhapšen oko pet časova ujutru u srijedu u svojoj kući u San Antoniju, gdje mu je određena kaucija od 2.500 dolara, nakon čega je to plaćeno i izašao je na slobodu dok je čitav slučaj pod istragom.

Nezvanično, Brin i Elsa su bili u izlasku i pokušavali su da se pomire, međutim rasprava se nastavila i kada su se vratili u dom poznatog košarkaša. Elsa je dobila nekoliko udaraca u lice i zbrinuta je u bolnici, ali će sa njom biti sve u redu.

Što se tiče Forbsa, bivšeg saigrača Nikole Jokića u Denveru, prošle nedelje je ostao bez posla, odnosno dobio je otkaz u NBA ligi jer u njegovom novom klubu Minesoti nisu bili zadovoljni igrama ove sezone.

Američki košarkaš je prosječno bilježio svega 3,6 poena po meču, a prethodno je igrao za San Antonio, Milvoki i pomenuti Denver. Interesantno je da je 2021. godine bio i šampion sa Baksima, čak imajući i solidnu ulogu u plej-ofu. Tokom regularnog dijela sezone bilježio je 10 poena po meču, a potom u doigravanju 6,6.