Košarka

"NAŠE NAJDUBLJE SAUČEŠĆE PORODICI" Posle Trinkijerija, i bivši plej Partizana i Zvezde morao da napusti ekipu

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Još loših vesti iz Bajerna - smrtni slučaj u porodici košarkaša

Izvor: Profimedia/kolbert-press/Ulrich Gamel

Jako težak početak godine za Bajern Minhen. Plejmejker ekipe Kori Volden, bivši košarkaš Partizana i Zvezde, morao je da napusti tim zbog smrtnog slučaja u porodici, povodom kojeg se oglasio i klub, izjavom saučešća. "Naše najdublje saučešće Korijevoj porodici", saopštio je Bajern. Prošle sedmice ekipu je morao da napusti i trener Andrea Trinkijeri, takođe zbog smrtnog slučaja u porodici.

Uz evroligaški skor na kojem se veliki probleme Bajerna ne vide (4-4 u 2023. godini), Bavarci nedeljama igraju praktično bez čitave petorke, jer velike probleme sa povredama imaju bitni igrači poput Vladimira Lučića, Otela Hantera, Andreasa Obsta, Elajasa Herisa...

"Kada će povređeni da se vrate? "Kad će da se vrate? Više ni ne pitam...", rekao je Andrea Trinkijeri na emotivnoj konferenciji za novinare posle poraza od Partizana ove nedelje. Volden (30) igrao je u Srbiji od 2019. do 2021. Prvu sezonu proveo je kod Trinkijerija u Partizanu, a potom je prešao u redove "večitog" rivala, sa kojim je za godinu osvojio ABA ligu i domaće prvenstvo, a onda je otišao u Bajern 2021.

Volden (30) igrao je u Srbiji od 2019. do 2021. Prvu sezonu proveo je kod Trinkijerija u Partizanu, a potom je prešao u redove "večitog" rivala, sa kojim je za godinu osvojio ABA ligu i domaće prvenstvo, a onda je otišao u Bajern 2021.