Sedi dole

"KO SI TI?" PROVOCIRAO DONČIĆA, LUKA GA BRUTALNO SPUSTIO: Sasuo mu 53 poena, pa morali da ih razdvoje na kraju meča!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Ne, nije dobra ideja provocirati Luku Dončića.

Izvor: Twitter/screenshot/_Talkin_NBA

Luka Dončić je prosto uništio Detroit Pistonse pošto je uspeo da ubaci čak 53 poena u pobedi svog tima 111:105, a jedan od glavnih krivaca za to je Džerom Alen. Ovaj bivši NBA plej koji je u Evropi igrao za Taukeramiku, Ulker, Limož, Virtus, PAOK i veliki broj ekipa napravio je ključnu grešku.

Provocirao je Dončića na početku meča, a onda je probudio zver u njemu! Posle meča Dončić je otkrio šta se desilo u prvoj četvrtini, ali je detalj sa kraja utakmice ostao najupečatljiviji. Džerom Alen i mladi krilni igrač Detroita Ajzea Livers prišli su Dončiću, a on im je dobacio: "Ko si ti?"

Nije tada bilo jasno kome su ove reči upućene, ali se ispostavilo da je 24-godišnji Livers "uleteo" između dve posvađane strane kako ne bi došlo do sukoba. Pogledajte taj momenat: 

"Njihov pomoćni trener je probao da me provocira na početku u prvoj četvrtini, a nije im se svidelo kada sam im uzvratio. Ako kreneš na mene, krenuću i ja na tebe, ne plašim se", rekao je Dončić nakon utakmice. 

Džerom Alen je posle igračke karijere postao trener u Italiji gde je vodio Snajdero, zatim je nekoliko godina bio trener u NCAA na koledžu Pen, da bi 2015. postao asistent u stručnom štabu Boston Seltiksa. U Detroitu je od prošle sezone. 

Tagovi