Košarka

PAVIĆEVIĆ: NE OČEKUJE SE NIKAKVO ČUDO!

Autor Miloš Miranović

"Svakako je potrebno da se izvuče maksimum, jer ako makar malo podbacite možete da doživite katastrofu", istakao je trener Mornara.

foto: Nebojsa Parausic
Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mornar skoro dva mjeseca nije trijumfovao u gostima, tako da nije realno očekivati da se niz od četiri poraza na strani baš sjutra zaustavi u Beogradu.

"U drastičnoj promjenjenom sastavu idemo na megdan jednoj od najboljih ekipa u ABA ligi, ali i izuzetno kvalitetnom evroligašu. S jedne strane je ova utakmica teška, sa druge laka, jer niko od nas neće očekivati čudo u Beogradu. Svakako je potrebno da se izvuče maksimum, jer ako makar malo podbacite možete da doživite katastrofu. Koristimo svaki dan i trening za adaptaciju novih igrača", saopštio je Mihailo Pavićević.

Mornar je u prošlom kolu u "Topolici" savladao Cibonu i prekinuo seriju od pet poraza.

"Imamo tri nova igrača, više sa nama nije Deron Rasel, što je problem. Dobili smo posljednju utakmicu, nadam se da smo izašli iz rezultatske krize, a o Partizanu ne treba trošiti riječi, jer se vidi kakve partije pruža u Evroligi. Pokušaćemo da damo maksimum", istakao je Pecarski, bivši igrač Partizana.

Partizan je sinoć slavio u "vječitom derbiju u Evroligi".

"Ritam je takav kakav je, važno je samo ono sljedeće što je ispred nas. Treba da pripremimo utakmicu protiv Mornara koji kao i svaki tim zaslužuje maksimalno poštovanje. Moramo sve da uradimo da sačuvamo svježinu igrača, minutaža mora da bude podijeljena, jer već u utorak igramo sa Asvelom", rekao je Željko Obradović.