Košarka

OBRADOVIĆ: UTAKMICA PROTIV MORNARA JEDNA OD BITNIJIH!

Autor Miloš Miranović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović danas je saopštio da njegovu ekipu očekuje dosta utakmica ali je istakao da je najvažnija protiv Mornara.

Izvor: YouTube/BC Igokea

"U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sljedeće ispred nas. Treba da pripremimo utakmicu protiv Mornara koji kao i svaki tim zaslužuje maksimalno poštovanje. Potom slijedi u utorak Asvel ovde i Žalgiris u gostima u petak. Nevjerovatan ritam i to nije nimalo lako", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svježinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podijeljena u narednim utakmicama", saopštio je Obradović.

Košarkaši Partizana pobijedili su juče u gostima ekipu Crvene zvezde u evroligaškom derbiju, a već sjutra će ponovo na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" kada će dočekati Mornar.

Nakon 16 odigranih utakmica u ABA ligi, Partizan je prvi na tabeli sa 14 pobjeda i dva poraza. Na drugoj strani, Mornar je na 12. poziciji sa skorom 5/10.

"Čeka nas važna utakmica protiv Mornara. ABA liga je najvažnija jer preko nje obezbijeđujemo Evroligu. Moramo što bolje da se pripremimo i maksimalno uđemo u taj meč. Svi znaju koliko ekipa Mornara može da bude nezgodna, tako da je veoma važno da ih dočekamo u potpunosti spremni", poručio je košarkaš Partizana Avramović.

Utakmica će početi na programu sutra u 19.00, a igraće se u hali "Aleksandar Nikolić".