Strašno

HAOS U NBA! SKANDALOZNA PROSLAVA PA UVREDE: Durent pobjesnio zbog Embida, njegov odgovor ZGROZIO sve! (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Nevjerovatna nepristojnost Džoela Embida je prešla granice na meču sa Bruklinom.

Izvor: Youtube/ Chaz NBA/Screenshot

U noći u kojoj je Bogdan Bogdanović imao odlično šutersko veče, kada je Deni Avdija upisao dabl-dabl, a Demijan Lilard je ubacio 60 poena, ipak je najveća tema bio Džoel Embid.

On je bio sjajan u pobjedi nad Netsima 137:133, ubacio je 26 poena uz 10 skokova, ali ono što je svima zapalo za oko je njegovo radovanje kod jednog ubačenog poena u trećoj četvrtini. On je nakon što je bio povučen ubacio težak šut, a onda iznervirao Kevina Durenta

Rukama i tijelom je nepristojno simulirao, na šta mu je Kevin Durent na tvireru kasnije napisao da je proslava bila "smeće". Kamerunac je otišao korak dalje i nakon toga na tviteru na to odgovorio videom i porukom "sisaj ga"! 

Zapravo je taj odgovor napisao na konferenciji za medije, dok je još uvijek odgovarao na pitanja zašto je to uradio. Odgovor je - zbog američkog rvanja i proslave rvača pod nadimkom "Triple H". 

"Nema tajni, navijao sam za "Triple H"-a dok sam gledao rvanje. I sada ga gledam kada nađem vremena, ali dugo nisam pogledao meč. Osjećao sam se dobro, pogodio sam uz faul, a da nisam ni vidio obruč. Mislim da je to zaslužilo dobro slavlje", napisao je on. Pogedajte taj sporni momenat:

Džoel Embid proslava
Izvor: YouTube/Chaz NBA