KATASTROFA

UŽAS! BRAT JOKIĆEVOG SAIGRAČA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA: Denver "potonuo", prvi poraz od Božića!

Autor Milutin Vujičić

Denver je prethodne noći bio bez dvojice od trojice najplaćenijih igrača. Nisu nastupili Nikola Jokić i Majkl Porter Džunior.

Izvor: Profimedia

Denver je prethodne noći poražen na domaćem terenu protiv Oklahome (101:99) i time je prekinuta njihova serija od devet pobjeda, ali kada se uzmu sve okolnosti u obzir - to i nije iznenađenje. Nagetsi su opet bili bez povrijeđenog Nikole Jokića, ali i bez Majkla Portera Džuniora koji je meč propustio zbog "ličnih razloga". A nije dugo bilo potrebno da se otkrije da su "lični razlozi" više nego stresni po Portera.

Rođeni brat košarkaša Denvera Koban Porter uhapšen je u nedelju zbog saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao i u kojoj je stradala jedna osoba, prenose mediji iz ovog grada u Koloradu.

Koban Porter, koji je inače takođe košarkaš i igra na Univerzitetu u Denveru, osumnjičen je za ubistvo zbog nebezbijedne vožnje koja se dogodila oko dva časa ujutru. Koban je navodno udario direktno u drugi automobil i vozač je na mjestu ostao mrtva, a prema nezvaničnim informacijama Majkl Porter Džunior nije bio sa njim u automobilu. Ipak, zbog svega što se dogodilo, ne čudi što je MPJ bio van sastava.

Oklahomu je do pobjede predvodio fantastični Šej Gildžs-Aleksander sa 34 poena, pet skokova i pet asistencija, dok je njegov sunarodnik Džamal Marej dodao 25 i imao devet asistencija, pokazavši da je u sve boljoj formi. Solidne partije pružili su Gidi (18) i Gordon (15 poena i deset skokova). Zbog povrede i dalje nema našeg Alekseja Pokuševskog.

NBA REZULTATI

Dalas - L.A. Klipers 98:112
Majami - Nju Orleans 100:96
Toronto - Njujork 125:116
Denver - Oklahoma 99:101
Finiks - Memfis 112:110
Golden Stejt - Bruklin 116:120
Portland - L.A. Lejkers 112:121