LEPA VEST!

ZVEZDA DOBILA VELIKO POJAČANJE ZA ŽALGIRIS: Moraće bez Kampaca, ali se "Džoni" vraća da pomogne Vildozi!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Crvena zvezda će biti jača za Nikolu Ivanovića u meču 20. kola Evrolige protiv Žalgirisa.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda u petak (19.30) gostuje Žalgirisu u okviru 20. kola Evrolige, a dobra vest za Duška Ivanovića je da će njegov prezimenjak Nikola biti spreman za ovaj meč. Nikola Ivanović se povredio još krajem novembra u derbiju ABA lige protiv Partizana, tako da je Zvezda imala problema na plejmejkerskoj poziciji, posebno nakon što je Evroliga uvela zabranu registracije Fakunda Kampaca, a Luka Vildoza takođe zaradio lakšu povredu.

"Nekoliko dana sam sa ekipom, Bogu hvala sve je kako treba, nema nikakvih posledica posle povrede", rekao je Ivanović obraćajući se novinarima nakon burne konferencije Nebojše Čovića u hali "Aleksandar Nikolić".

"Teško smo ih pobedili i mislim da se nisu mnogo promenili, igraju čvrsto, imaju odlične igrače, idu na skok u napadu, čeka nas zahtevan meč", rekao je Nikola Ivanović čiju je spremnost za gostovanje u Žalgirisu komentarisao i njegov trener, s tim da nije precizirao da li će i igrati: "Nikola je trenirao sa nama, treniraće i sutra, biće u ekipi, putovaće sa nama, nadam se da će moći da nam pomogne".

Što se tiče same utakmice u Kaunasu, gde Zvezdu očekuje "paklena" atmosfera, Ivanović je poručio da su njegovi igrači već odavno navikli na pune hale i da to motiviše njegove igrače.

"Istina, izuzetno važna utakmica protiv ekipe koja igra čvrsto, disciplinovano i uporno. Protiv svih ekipa u Evroligi pokazali su kvalitet, pobedili su velike rivale, naročito kod kuće igraju stabilno. Pokušaćemo, pa ćemo videti...", rekao je trener Zvezde koja cilja desetu pobedu u ovom takmičenju i izjednačenje skora sa Žalgirisom.