Košarka

DVOJICA BIVŠIH IGRAČA TUŽILI PARTIZAN! FIBA objavila odluke - evo šta je ISTINA o ova dva slučaja!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Stefan Janković i Nemanja Gordić tužili su Partizan, a BAT je objavio odluku.

Izvor: MN Press

Partizan je pobjedio Baskoniju u krcatoj Areni, a posle tog meča pojavila se odluka o tužbi dvojice bivših igrača. Doduše, FIBA je prije nekoliko dana objavila odluke košarkaškog arbitražnog suda (BAT) povodom tužbi Nemanje Gordića (34) i Stefana Jankovića (29).

Njih dvojica tražili su od kluba isplatu zaostalih plata, sada je to objavljeno na zvaničnom sajtu, a tim povodom oglasilio se i Partizan. "Oba slučaja su riješena odavno. Gordić je u potpunosti isplaćen, dok je za Stefana ostala jedna manja rata koja uskoro dospijeva", rekli su za MONDO iz kluba. Inače, presuda oko Nemanjinog slučaja donijeta je 17. marta 2021, godine, a oko Stefanovog 17. juna iste godine, samo je tek sada objavljena javno.

Gordić je nosio crno-bijeli dres u dva navrata, prvo u sezoni 2012/13, pa potom i u sezoni 2019/20. Janković je bio u klubu od 2018. do 2021. godine, mada je više vremena provodio na pozajmicama. Nemanja trenutno nosi dres rumunskog Kluža, dok je Stefanov poslednji klub bio Formosa Taišin sa Tajvana.