Košarka

JOKIĆ? MA ON NEMA MANU! U NBA je već 15 godina, ali nema pojma kako da zaustavi Nikolu: Protiv njega se samo nadate!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nikolas Batum je iskreno govorio o duelima sa Nikolom Jokićem, protiv njega jednostavno nema odbrane!

Izvor: Profimedia/Tweet/Tomer Azarly

Nikola Jokić je dva puta zaredom osvojio titulu MVP-a NBA lige, a mnogi smatraju da mu se smeši i treća titula! Tako misli i legendarni francuski veteran Nikolas Batum, koji se pred duel Denvera i LA Klipersa dotakao igara srpskog centra. 

Ovaj 34-godišnjak treću sezonu igra u Klipersima i kao veteran pokušava da pomogne srpskom zetu Polu Džordžu i Kavaju Lenardu da osvoje titulu. U NBA ligi je od 2008. godine i on smatra da bismo mogli da vidimo nezapamćenu dominaciju Nikole Jokića, jer je igrač koji nema mane!

"On je dvostruki MVP, tako da nema mnogo slabosti. Moguće je da mu je treći MVP trofej na putu. Zato, morate da naterate takve igrače da daju sve od sebe. Uvek se nadate da možete da imate odlično veče protiv takvih momaka. Moramo da nađemo načina da ga nateramo da radi na oba kraja terena, Ne znam kako, ali moramo da probamo", rekao je Batum, ali onda, dok je ustajao i odlazio sa konferencije je dodao: "Ali on se popraivo u odbrani, vrlo je potcenjen defanzivac!"

Jokić je u izboru za Ol Star meč sa skoro 3.500.000 glasova jedan od najpopularnijih NBA igrača i sigurno će se pojaviti na Ol Star meču. Ipak njemu su sada individualna priznanja manje bitna jer pre svega juri prvo mesto na Zapadu sa Denverom, a zatim želi i da osvoji NBA prsten.