Košarka

NAJBOLJI IGRAČ MONAKA U NOĆNOM KLUBU PRED MEČ SA ZVEZDOM! Kamere usnimile Amerikanca - ovako se "pripremao" za Pionir!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Majk Džejms uhvaćen je u jednom beogradskom noćnom klubu.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda dočekuje Monako u drugom meču u duploj evroligaškoj nedelji. Posebna pažnja na ovom susretu biće usmerena ka Majku Džejmsu, najboljem košarkašu francuskog tima i jednom od najboljih igrača u Evropi. Pre ovog meča Amerikanac je usnimljen u jednom beogradskom noćnom klubu.

Nije poznato u kom, ali je Džejms bio u klubu i na taj način se izgleda "pripremao" za okršaj sa srpskim timom. Meč se igra u "Pioniru" od 19 časova, a američki košarkaš je u prethodnih nekoliko evroligaških mečeva bio u problemu. Portiv Žalgirisa je dao samo dva poena, protiv Partizana 9, a razigrao se pre nekoliko dana proti Olimpijakosa i u pobedi (64:60) dao je 19 poena.

Ostaje da se vidi kako će na sve ovo reagovati Saša Obradović. Trener Monaka je posle meča sa crno-belima u Areni pričao baš o problematičnom Džejmsu. Upitan je zašto ga je držao na terenu u momentima kada je igrao baš loše. "Eh, kad bi znao...To su stvari koje znamo svi mi koji smo unutra. Nije lako da ih prihvatiš, ali ponekad moraš da bi bio tu", rekao je tada Obradović. I ka njemu će biti usmerena posebna pažnja u ovom meču, posebno zbog dočeka navijača.