OPA!

ZVEZDA DOVELA POJAČANJE, A SA NJIM STIŽE I NAJLEPŠA ŽENA! Ona je model i glumica, a sa sobom donosi i NAGRADU! (FOTO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Ovo je Jetunde Olajinka, supruga novog fudbalera Crvene zvezde.

Izvor: instagram/Yetunde Barnabas Olayinka

Crvena zvezda dovela je veliko pojačanje, Piter Olajinka (27) završio je sve detalje oko transfera i zvanično će od leta doći na "Marakanu". Neće biti sam, pošto sa njim dolazi i njegova supruga Jetunde Barnabas Olajinka (32).

O njemu ste već mogli da pročitate dosta toga i o karijeri, stilu igre, šta donosi timu Miloša Milojevića, a sada ćete saznati i neke zanimljive informacije o njoj. Rođena je 30. avgusta 1990. godine u gradu Ilorinu u Nigeriji, na oko 175 kilometara daleko od Ibadana, grada u kom je Piter rođen 1995. godine. Ona je model, glumica i producent, a njih dvoje su se venčali u martu 2021. godine.

Karijeru u svetu mode započela je 2013. godine na izboru za mis na kom je pobedila. Nastavila je da učestvuje na takvim takmičenjima, a pažnju je privukla kada je 2017. godine pobedila na izboru za Mis Abudže. Proglašena je za najlepšu devojku tada i to joj je donelo sponzorske ugovore. Zatim je 2019. godine proglašena za Mis turizma Nigerije.

Odskočna daska u glumačkoj karijeri bila joj je uloga gospođe Pepij u najdužem televizijskom sitkomu u istoriji Nigerije, seriji "Papa Ažasko i prijatelji". Od tada je bila u nekoliko filmova u produkciji "Nolivuda". U ulozi producenta našla se 2018. godine filmom "Omo Ija Osun." Ona je 2019. godine nominovana za nagradu "Najperspektivnije glumice u Nigeriji." Pogledajte i kako ona izgleda: