SVAKA ČAST!

E, ZBOG OVOGA JE JOKIĆ NAJBOLJI NA SVETU! Prekinut meč, svi gledaju u koš, a Srbin "gine" - nek je i Božić (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nikola Jokić je još jednom pokazao da bez truda nema ničega, pa ni MVP nagrade.

Izvor: Twitter/NBAMemes/printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je sjajno prethodne večeri i vodio je Denver do pobede nad Klivlendom (121:108), a osim toga što je na tom susretu Srbin ispisao istoriju NBA lige - još jedna stvar je u centru pažnje. Drugi put u poslednjih pet dana Denveru je problem napravio kriv koš - prvo je na 40 minuta bio prekinut meč protiv Bostona, dok je nešto kraće trajala pauza u susretu sa Kavalirsima.

Sve se dogodilo početkom četvrte deonice kada su ponovo uneli merdevine na parket i počeli da popravljaju koš, a jedini igrač na parketu koji se videvši to nije opustio bio je Nikola Jokić.

Dok su njegovi saigrači sedeli na klupi, neki pravili selfije sa navijačima, ili prosto gledali kako majstori sređuju koš, Nikola Jokić je odlučio da se zagreva. Nije želeo da se "ohladi" i da zbog toga dođe do krize u njegovoj igri, tako da je Jokić odlučio da istrčava kraće deonice na parketu. To je zabavilo i navijače koji su uživali u Jokićevoj predanosti, ali i činjenici da nije naročito brz, pa zbog toga njegovo zagrevanje deluje zabavno.

Bilo kako bilo, ali takva posvećenost je razlog zbog koga je Jokić dvostruki uzastopni osvajač MVP priznanja, tako da mu ni na Božić nije problem dase dodatno potrudi.

Tagovi