Auuu

NBA SUPERSTAR IMAO TEŽAK UDES PRE MEČA - ALI JE ZAIGRAO! Istrčao iz RAZVALJENOG kamioneta, pa pravo na utakmicu! (VIDEO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Ovo što je uradio DiAnđelo Rasel verovatno do sada nije viđeno u NBA!

Izvor: Twitter/@IceyDLO

Minesota Timbervulvsi su na svom terenu savladali Portland u meču na koji je njihov startni plejmejker DiAnđelo Rasel jedva stigao! On je na ovom meču imao 9 poena, 7 asistencija i 3 skoka, a pred utakmicu je doživeo ozbiljnu saobraćajnu nesreću!

Našao se usred snežne oluje na ulicama Mineapolisa, grada na dalekom severu Sjedinjenih Američkih Država i izgubio je kontrolu nad vozilom. Kamionetom je skrenuo sa puta, udario u betonski blok pored puta nakon što je razbio bankinu! Samo je izašao iz vozila, pozvao hitnu službu i otišao na meč!

Startovao je za Timbervulvse i odigrao ispodprosečan meč za svoje standardne, ali opet proveo 25 minuta na terenu. A koliko je udar bio ozbiljan govori to da je vatrogascima i šlep službi bilo potrebno čak 40 minuta da izvuku razvaljeni kamionet sa mesta gde se desio sudar. Pogledajte slike sa lica mesta:

Za sada američki mediji javljaju da DiAnđelo Rasel nije doživeo nikakve povrede, ali on tek treba da se podvrgne detaljnijim ispitivanjima. Karijeru je počeo u Los Anđeles Lejkersima gde je igrao dve godine, potom je dve sezone bio u Bruklinu gde se sjajno uklopio i eksplodirao. Nakon toga je zaigrao za Golden Stejt, odakle je trejjdovan u Minesotu.