POGLEDAJTE!

SRAMOTA! LEŽI POVREĐEN, A VILBEKIN "ZAKUCAVA": Fenerbahče stigla karma, izgubili 20 razlike posle ovoga! (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Skoti Vilbekin je video kako su njegovom sunarodniku pukli ligamenti kolena, ali je bez obzira na to ukrao loptu i krenuo da zakuca... Ne samo da je promašio, nego je njegova ekipa posle toga izgubila 20 razlike!

Izvor: Twitter/matty_vanpersie/Screenshot

Žalgiris je napravio veliko iznenađenje pošto je u 17. kolu Evrolige "pregazio" Fenerbahče 86:66, posebno ako se uzme u obzir da su posle pedesetak sekundi ostali bez Kinana Evansa. Amerikanac je po polasku u napad završio na parket, najverovatnije jer su mu pukli ligamenti kolena, a ono što je posle toga uradio Skoti Vilbekin - možda se i vratilo Fenerbahčeu tokom meča, posebno ako verujete u karmu.

Uzeo je loptu bespomoćnom Evansu koji se previjao od bolova, a onda je krenuo da zakuca snažno u koš Žalgirisa, međutim čak i tu mu je sreća okrenula leđa jer je promašio, nakon čega je usledio prekid utakmice.

Na prvi pogled deluje da će Evans dugo biti van terena, ko zna da li će i igrati više ove sezone, ali se zvanična procena očekuje tek nakon detaljnih pregleda. Možda je povreda Evansa i ujedinila igrače Žalgirisa, pošto su svi "grizli" protiv Fenerbahčea i naneli su im vrlo težak poraz, pokazavši još jednom da su jedan od najnezgodnijih domaćih terena u Evroligi, pošto im je ovo bila čak sedma pobeda u Kaunasu ove sezone.

Najefikasniji u njihovom timu bili su Brazdeikis i Dimsa sa po 17 poena, dok je Birutis dodao 15. Jedini dvocifreni u ekipi Fenerbahčea bio je Buker sa deset poena. Srpski košarkaš Marko Gudurić dodao je šest, uz po četiri skoka i asistencije.