POGLEDAJTE!

RUŽNO! KALINIĆ POGOĐEN ČAŠOM DOK JE NAPUŠTAO PARKET: Pogledao ka tribinama i samo otišao u svlačionicu! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nikola Kalinić je dočekan aplauzima, međutim bilo je i onih koji su zamerili jednom od miljenika navijača to što je letos otišao u Barselonu.

Izvor: Twitter/Printscreen/@KalabasterJak

Barselona je posle produžetka i velike drame u hali "Aleksandar Nikolić" došla do pobede nad Crvenom zvezdom (99:94), a meč je obeležio Nikola Mirotić koji je pogodio ključnu trojku, doduše ispostaviće se posle sudijskog previda - pošto je "čepao" liniju pre nego što je uputio šut. Uprkos tome, Mirotić je aplauzima ispraćen i dočekan u Beogradu, kao i Nikola Kalinić, koji je u dva mandata nosio dres Crvene zvezde.

Međutim, nisu se svi navijači crveno-belih poneli sportski prema Kaliniću, pošto je ka njemu, dok je odlazio u svlačionicu, poletela jedna čaša i pogodila ga.

Srećom, u pitanju je plastika i naravno da ovaj "udarac" Kalinić nije ni osetio, ali se okrenuo ka tribinama kada je primetio da ga je neko gađao. Takođe, sa tribina su se u jednom trenutku začule i uvrede na račun reprezentativca Srbije, koji je letos prihvatio ponudu jednog od najjačih evropskih klubova i drugi put napustio Mali Kalemegdan. To ipak nije bila većina, nego samo manja grupa navijača koja i dalje nešto zamera Kaliniću.

Pogledajte trenutak kada je poletela čaša sa tribina i pogodila Kalinića!