Oštro!

DONČIĆ NA SRPSKOM PSUJE NBA SUDIJE! Luka ostao da leži pod košem, pa pritrčao arbitru - evo šta je rekao! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Slovenački košarkaš nije želeo da ćuti nakon što je fauliran, a nije dosuđen prekršaj nad njim.

Izvor: Youtube/ESPN

Luka Dončić je odigrao još jedan neverovatan meč u NBA ligi i protiv Hjustona (129:114) drugi put u poslednjih nedelju dana pokazao da je MVP kandidat. Ipak, nije sve bilo idealno za mladog Slovenca na meču dva tima iz Teksasa. Sredinom treće deonice Dončić je dobio tehničku grešku zbog prigovora, a sa usana se moglo pročitati da je sočno opsovao sudije. Na srpskom, naravno!

Nakon što nije dosuđen faul nad njim prilikom polaganja, Dončić je ušao u okršaj sa sudijama. Prvo je dobio udarac od Garube, koji je i pao na njega u nastavku akcije, a zatim nije uspeo da ubedi arbitre da je to bio prekršaj koji treba sankcionisati. dončić je kasnio u odbranu jer mu je bilo potrebno vreme da se pridigne, a zatim je ušao u verbalni okršaj.

Arbitri su to sankcionisali tehničkom greškom za Luku Dončića, koji im nije ostao dužan. Čitanjem sa usana bilo je jasno zaključiti šta misli o toj njihovoj odluci. Pogledajte kako je to izgledalo:

Luka Dončić psuje na srpskom
Izvor: Youtube/ESPN

Inače, Luka Dončić igra najbolju sezonu od dolaska u SAD, a prethodna nedelja u NBA ligi mu je bila neverovatna. Prvo je Hjustonu ubacio 50 poena, pa protiv Njujork Niksa imao tripl-dabl sa 60 postignutih poena, a zatim ponovo zatrpao koš rivala iz Teksasa. Sve to se odrazilo i na rezultate, Dalas je u nizu od pet pobeda, a trenutno zauzimaju šesto mesto na Zapadu sa skorom 20-16. Ovako je predvodio Dalas protiv Hjustona noćas:

Luka Dončić protiv Hjustona
Izvor: Youtube/Dallas Mavericks

Tagovi